Pijn Reset Methode Coaching

Pijn Reset Methode
* De sleutel voor chronische pijnklachten.

Afgelopen zomer heb ik mijn opleidingen afgerond en ga nu mijn praktijk,  Into the Center, verder uitbreiden en naast de yoga en massages aan het werk als Pijn Reset Coach/Begeleider.

Ik doe hier een oproep aan jou. 

Voor de komende Pilot ben ik op zoek naar een kleine groep mensen die door mij begeleid willen worden volgens deze nieuwe methode.

Heb je chronische pijnklachten, herken je je in onderstaand verhaal en wil je pijnvrij zijn?

Wil je daar intensief mee aan de slag? Lees dan verder of deze methode geschikt is voor jou of voor iemand in je omgeving.

Wat is de Pijn Reset Methode?

De PRM methode is gebaseerd op een holistische behandelwijze, gericht op de relatie tussen body en mind, met belangrijke thema’s als lichaam, emoties, levensveranderingen en je zelf-herstellend vermogen.

Deze benadering heeft al veel mensen geholpen pijnvrij te worden van: hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rugpijn, buikpijn, migraine, pijnlijke spieren, fibromyalgie, prikkelbaar darmsyndroom, spanningspijn, bekkenpijn, whiplash, kniepijn, vermoeidheid en meer.

Wat doet deze Pijn Reset Methode.

Waarom werkt deze methode wel en andere methoden niet?

Wat anders is aan deze methode, is die holistische benadering, alles omvattend. We kijken samen naar het geheel en naar jouw specifieke situatie.
In de reguliere gezondheidszorg worden klachten vaak los van elkaar behandeld wat dan kan resulteren in symptoombestrijding.

Zorgverleners hebben vaak geen tijd, aandacht of kennis voor een volledige, allesomvattende, holistische aanpak. The pill for every ill. Dat is meestal de zogenaamde remedie.  En dat wil de farmaceutische industrie graag zo houden.

Artsen werken met medicijnen, Slechts 6 % van hen leert ook te werken met voedingsstoffen.

Wat je niet weet houd je ziek. In het traject wat je bij mij aangaat kom je erachter wat de werkelijke oorzaak kan zijn van je hoofdpijn, nek, schouderklachten, of welke klacht dan ook. De pijn wordt niet meer vermeden of verdoofd maar is juist de sleutel naar pijn-vrij worden.

Wat is vaak de onderliggende oorzaak van chronische pijn.

Het lichaam is prima in staat zichzelf te helen bij ziekte, beschadiging of verwonding.

Chronische pijn is elke pijn, ongemak of onplezierig gevoel dat meer dan 3 maanden aanhoudt  of langer dan de normale herstelperiode. Benoemd als TMS (Tension Myoneural Syndrome) een pijnlijke aandoening veroorzaakt door spanning. Ook wel bekend als psychosomatische klachten.

Al in 1975-1985 hebben wetenschappers bewezen dat een chronisch mild zuurstoftekort kan leiden tot ernstige pijn. Onbewust onderdrukte emoties en innerlijke conflicten voor gezondheidsproblemen met effect op alle leefgebieden.

Als jij een stressvolle of emotionele gebeurtenis ervaart zal het zenuwstelsel reageren met een verkramping, een vaatvernauwing en een slechtere doorbloeding waardoor minder zuurstof door je lichaam gaat. Je lichaam heeft gevoelige of zwakke plekken en de verkramping ontstaat vaak op een tactische / strategische plek. Bijvoorbeeld op de plek waar je ooit die operatie hebt gehad, of bijvoorbeeld in je hoofd ( migraine), je maag/darmstelsel,  je schouder of nek. Onbewust onderdrukte emoties, emoties die niet in je zelfbeeld passen of te beangstigd zijn, worden door het brein omgeleid naar iets fysieks zoals pijn. De pijn die zich manifesteert is echt, de oorzaak zit in het brein. 

Je kunt je pijn helen met kennis en wijsheid.

Naast mijn werk als gekwalificeerd yogadocent en Thai Yoga Masseuse ben ik altijd blijven leren.

Door studies te volgen en mijzelf te trainen. Elke dag weer.

Pijn Reset Methode Into The Center

*Om te kunnen werken met een allesomvattende aanpak heb ik de Pijn Reset Methode Opleiding (PRM) van Tim van Orsouw gevolgd. De achterliggende theorie van één van de onderdelen van deze methode is gebaseerd op het werk van Dr. John E. Sarno. Deze methode heeft duizenden mensen van hun chronische pijnklachten afgeholpen zonder operaties, dry needling, oefeningen, medicijnen, massagetherapieën enzovoort.
*De trainingen van Byron Katie en Jan Geurtz hebben mij onderricht gegeven in het onderzoeken en trainen van de geest, en het meer bewust worden van, en leren omgaan met onzekerheid, zelf-afwijzing en destructief gedrag. Het opsporen, onderzoeken en ombuigen van belemmerende gedachten en patronen.

*Naast de gevolgde trainingen en opleidingen ben ik ervaringsdeskundige en door het leven gepokt en gemazeld.

Op zoek naar jou!

De pilot in oktober – december 2021 is een unieke kans om mee te doen aan dit traject, gebaseerd op de Pijn Reset Methode, voor een lagere prijs. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen, maar start hier met een kleine groep. De bedoeling is dat het een Win-Win situatie is. Wij leren van elkaar. Je betaald 50% van de uiteindelijke investering  die vanaf januari 2022 zal ingaan.

Dit traject kost nu € 397,00

Je bent bij mij niet in therapie, ik ga je niet redden of genezen. De methode is maatwerk en gericht op jouw situatie, je leert jezelf te helen op zo’n manier dat je dat vervolgens steeds weer zelf kan en niet als patiënt terugkeert naar huisarts, fysio, behandelaars of andere artsen.

Hoe zit deze methode dan in elkaar?

De Pijn Reset Methode  coaching is een volledig 1 op 1 traject.

*Je zal zo’n 6 a 8 weken (waar nodig langer) bezig zijn waarbij je al vrij snel minder of geen pijnklachten meer hebt.

*Je gaat zelf actief aan de slag met een inzichtvol boek en een werkboek en inspirerende films die je gaat bekijken. En met oefeningen vanuit opdrachten.

*Ik begeleid je wekelijks zowel online als live en heb intensief contact met je over de opdrachten en voortgang van jouw proces zodat jij de oefeningen en methode jezelf volledig eigen gaat maken.

*We zien elkaar drie keer, waarvan een Pijn Reset Dagdeel van 4 uur.

*Je krijgt nazorg in de vorm van online of telefonisch feedback gedurende 2 maanden.

Wat is de volgende stap?

Deze benadering is niet voor iedereen.

Voor wie is deze methode wel.

Deze benadering is geschikt voor je als:

 • Je langer dan drie maanden last hebt van lichamelijke pijn.
 • Je voor je aanhoudende klachten geen duidelijke medische verklaring hebt gehad
  of de pijn is niet meer representatief voor de verklaring.
 • Verschillende behandelingen (therapieën, medicijnen) onvoldoende hebben geholpen.
 • Je klachten toenemen bij spanning of stress.
 • Je klachten afnemen bij ontspanning of warmte.
 • Er stressvolle of onprettige gebeurtenissen speelden rond de start van de pijnklachten (bewust of onbewust).
 • Je een doorzetter bent met een sterke motivatie om van je klachten af te komen.
 • Je jezelf herkent in één of meer van de volgende eigenschappen: ondernemend, perfectionistisch, gedreven, people-pleaser. zorger, verzorger, hoog gevoelig, spiritueel
 • Je het beste uit je leven wil halen.

Voor wie is het niet?

Deze benadering is niet geschikt als:

 • Je last hebt van acute pijn of blessures, zoals pijn in de eerste 6 weken na een breuk, scheur of kneuzing, waarbij duidelijk weefselschade is.
 • Je niet openstaat voor het idee dat onbewust onderdrukte emoties verantwoordelijk kunnen zijn voor lichaamsspanning en pijn.
 • Je uiteindelijk niet wilt stoppen met pijnstillende medicatie en je het lastig vindt om bij problemen zelfonderzoek te doen.
 • Je niet therapietrouw bent. Het is belangrijk dat je alle stappen doorloopt en de opdrachten en oefeningen uitvoert.
  Je krijgt daar persoonlijke feedback op.

Je geen computer of labtop hebt, je geen eigen e-mail adres hebt.

Let wel, ik wil met een kleine groep van ongeveer 5 mensen werken en ben daarin selectief.

Voor een succesvol resultaat is het belangrijk dat het traject ook echt geschikt is voor je. Dat je bereid bent om gevoelens en onbewuste processen te onderzoeken.
Het is een intensief traject, waarbij je eerlijk naar jezelf en je leven kijkt.
Voor blijvende verandering kijk je naar alle factoren die je klachten in stand houden,
op lichamelijk, mentaal – en emotioneel niveau en zelf de regie te nemen over je gezondheid.

Je gaat in het traject aan de slag met levensveranderingen en de relatie tussen emoties en je pijnklachten.

Voordat we officieel een samenwerking aangaan, hebben we daarom eerst een oriënterend gratis adviesgesprek. Hierin brengen we samen in kaart waar je nu staat, wat je doelen zijn en wat er nodig is om deze te bereiken. Op basis van dit gesprek kan ik bepalen of er een match is. Ik zal je alleen een aanbod doen als ik je met dit traject ook echt kan helpen om je doelen te bereiken. 

Vraag een gratis adviesgesprek van 45 minuten aan via onderstaande contactgegevens of button.

Dank voor je aandacht.

Voor vragen of informatie kun je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen:
06 40033270 / info@intothecenter.nl

Afspraak maken Coaching

Afspraak maken Yoga

Afspraak maken Massage

Into the Center Leusden
Danielle Urbanus

Tel: +31 (0)6-40033270